Anekdootteja kaikesta muusta kuin ilmailusta

Calendar

« January 2021 »
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Categories

Style

Legenda

Category: fiilistely
Posted: 2008-11-19 18:14

http://epablogi.marjaniemi.com/upload/DSC_1650.jpg = IN!?!

Tässä epäilijöille :p
Permalink Comments (101)

Sivutuulahdus tulevasta

Category: fiilistely
Posted: 2008-11-13 23:39

Huomenna se sitten koittaa, kauan odotettu uusintaottelu eksynnässä. Kilpailijat ovat viimeiset illat ahkerasti harjoittaneet CoRminäppäryyttään wwwerkon yli hekumoidussa joukkuelajissa. Vastakkain team Co-pilots-in-command of Virtual Finnair ja sturmgruppe Taisian käydä myös Burmassa vaikka en ihan kaikkea muistakaan. Kiihkeimmät virtuaalipullssia nostattaneet läheltä piti-tilanteet on sitten kaiken kansan iloksi? pesty seuraavan aamun jälkilikapyykissä. Toivotamme kisailijoille onnea koitokseen, geevoima olkoon kanssanne.

Tonttu toi postia korvakaarikäytävätunturin laelta. Sen verran tuhmia lapsia on sitten ilmeisesti oltu, ettei naavaparta luvannut ilmaista majoitusta kuin pariksi hassuksi kuukaudeksi arvon vierailleen. Tässä lähtevät terveiset pukille, pitäköön vaan tunkkinsa, protestina ärtyneimmät uhkasivat juoda energiajuomia aamupalallakin. Masentavaa:(

Jo lähes perinteeksi muodostunut pikkujouluristeily ajoittuu ensi viikkoon. Yleensähän vuosi nollataan haukkumalla pomot, polkemalla niiden vaimot ja hankkimalla lopuksi mustat silmät. Odotamme pelonsekaisin tuntein miten puuttuvat osatekijät tästä yhtälöstä ratkeavat käytettävissä olevilla muuttujilla.

http://epablogi.marjaniemi.com/upload/hot-dog-rematch.jpg
Permalink Comments (112)

Kilarin jamekset

Category: fiilistely
Posted: 2008-10-27 16:01

Elettiin vuotta 2008 ja päivä oli lokakuun 27. Sää oli aurinkoinen ja tunnelmat kaikilla vähintäänkin kohtalaiset. Jokin pahaenteinen tunne tuntui kaikilla kuitenkin olevan, vaikka mitään syytä sellaiseen ei olisi pitänyt olla. Mikä olisi voinut aiheuttaa moisen levottomuuden? Vastaus kaikkien mieliä raastavaan tunteeseen saatiin noin kello 9:56:22 paikallista atomiaikaa (ei UTC). Keskustelu katkesi tällöin kuin seinään, kun luokkahuoneen sisään astui Kilari. Normaalistihan siinä ei miotään outoa olisi ollutkaan (paitsi että hän saapui ajoissa), mutta nyt oli jotain erilaista ilmassa. Miksi Kilari näytti niin oudolta? Oliko se edes Kilari? Kuka se oli? Apua...käteni tärisevät vieläkin tätä kirjoittaessani. Nyt se on kuitenkin myönnettävä, jotta asian käsittely pääsee jatkumaan kuten psykiatrinikin suositteli. Nimittäin KYLLÄ, Kilarilla oli ehta aidot lapsityövoimalla valmistetut farmarihousut päällään!!!!! Mikä ihme on saanut miehen myymään itseään Pirulle ja vaihtamaan pieruystävälliset reisitaskuhousut tunkkaisiin ja kaiken sisällä pitäviin farkkuihin???!! Miten käy luokan ilmapiirin kun joudumme tulemaan toimeen ilman Kilarin levittämää tunnusomaista odööriä?

Tänään selvisi myös eräs toinen saatanallinen asia, kun neiti Hirvelä (sukupuoli muutettu), näytti skeptikoidenkin hyväksymän kuvan hänen prinsessaunistaan herättävästä digitaalinäytöllä varustetusta kellosta. Kyseisessä kellossa seisoi selvällä suomenkielellä aika 6:66. Mitä nyt oikein on tapahtumassa?? Onko se kauan ennustettu maailmanloppu lähestymässä??!! Herättäkää edes joku tästä painajaisesta!!!!
Permalink Comments (116)

Pappa-Pykälän§ viidakkobussi

Category: fiilistely
Posted: 2008-10-23 17:38

Kun apinalauma haluaa lähteä täydentämään vatsojaan, on luotettavaksi kyytipeliksi osoittautunut ajan patinoiman Pappa-Pykälän§ viidakkobussi. Toistahan se on matkustaa kyseisellä turvapenkein varustetulla saksalaisinsinöörien taidonnäytteellä, kuin esimerkiksi teinituplaputkella tai ylämäkeen jätettävällä kilari-kaaralla. Nyt tuli jo palautetta, että missä ovat sitten kaksosten massan ja lyhkäsen identtiset kauppakassit, mutta nehän ovat pelkkiä sketsejä.

"Millanen päivä sul on huomenna?!!??" Nämä sanat soivat erään mainetta niittäneen lentäjäsankarin korvissa tänään, kun valppaana yritti seurata opetusta hiirikäden selän takana. Ilmeisesti herra Blue Deep Northin tarjoama ensipuraisu osui kohteeseensa kuin vampyyrin hampaat kaulaan. Lautaselle jäivät niin pavut kuin lihatkin. Aiemmin mainitusta hiirikädestä muuten vielä sen verran, että mieshän kuuluu virtual finnairin eturivin jehuihin ja kertookin tienanneensa jo melkoisen määrän virtuaalipalkkaa. Antakaamme siis kaikki virtuaaliset kunnianosoitukset miekkoselle.
Permalink Comments (103)
Local time: 2021-01-20 11:55 GMT+2
Powered by sBLOG © 2005 Servous